LIPOVAČA novi gitarista HARD TIME-a

Hard-time-snimanje-spota-baPuno novosti stiže iz tabora jednog od najdugovječnijih hrvatskih hard & heavy banda – Hard time-a.
Hard time ima novog gitaristu, novu pjesmu i novi spot.

LIPOVAČA NOVI GITARISTA HARD TIME-a

Iako bi moglo biti zanimljivo Zele Lipovača ipak nije novi gitarista Hard Time-a već je to mjesto zauzeo njegov nećak Igor Lipovača. Mladi i talentirani gitarista pokazao se izvrsnim na audiciji i Majkl, Davor i Pišta su odlučili da će baš on postati četvrti član banda i tako su priveli kraju dugu i iscrpnu potragu za nasljednikom Ivana Mihaljevića, Tonija Lovića, Brune Kovačića, Marija Zidara i Alena Kraljića.

ROCK’N’ROLL

Hard Time nakon snimanja bubnjeva u legendarnom studiju “JM Sound” kod Troolog, završava novi album u studiju “Keep Cool” pod producentskom palicom Lea Anđelkovića. Od gostiju na albumu (osim Žanamari Lalić i Jurice Leikauffa koji su gostovali na prvom singlu „U ovoj sobi“) svirali su Neno Kos – Ferzzo (ex Crno Perje), Dubravko Jakuš (Yellow Submarine) i Vlado Novoselac (ex Treći kanal), a lista gostiju još nije završena.

Drugi singl koji najavljuje izlazak albuma je pjesma „Rock’n’roll“ za koju je zadnjeg dana prošle godine snimljen spot! Klasična žestoka Hard Time pjesma, na tragu starih AC/DC, sa pravim rockerskim tekstom zasigurno će postati jedan od aduta na koncertima.

Hard-time-snimanje-spota-ekVIDEO PRIJE RUŠENJA

Kako je rockerski klub Hard Place krenuo u preseljenje (uskoro na novoj lokaciji u NSK) tako su dečki iz banda Hard Time iskoristili zadnju šansu da snime video u starom prostoru prije rušenja.

Predzadnji dan prošle godine ekipa se sakupila i zabilježila posljednje video snimke iz legendarnog kluba u Šubićevoj. Za snimanje su bile zadužene dvije ekipe mladih kreativaca za ovu priliku zazvani Meistercube ili Smartwerk Production, a u stvari se radi o Meisterwerk Productions: Igor Meister Malečić (kamera) i Margita Grubiša (kamera), te Smartcube Productions: Vedran Weco Tomac (kamera/fotografija) i Melisa Karić (fotografija).

Spot je u finalnoj fazi montaže i uskoro se očekuje njegova premijera. Dio atmosfere sa snimanja pogledajte na ovom linku.